NLB: Neto dobit 900.000 eura

Bez autora
Aug 08 2011

Nova Ljubljanska banka (NLB) u prvom je polugodištu ove godine ostvarila 1,2 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja koja je na razini grupe iznosila 0,9 milijuna eura, objavila je najveća slovenska banka. Sveobuhvatni rezultat Grupe NLB iznosi negativnih 3,9 milijuna eura, a negativan je i kod same banke (-10,4 milijuna eura). Na rezultat nakon oporezivanja najviše su utjecali visoko oblikovani otpisi kreditnog portfelja u iznosu od 105,3 milijuna eura na razini grupe, odnosno 70,9 milijuna eura na razini banke. U odnosu na prvo polugodište lani spomenuti su se otpisi smanjili za otprilike 20 posto.

NLB: Neto dobit 900.000 euraNova Ljubljanska banka (NLB) u prvom je polugodištu ove godine ostvarila 1,2 milijuna eura dobiti nakon oporezivanja koja je na razini grupe iznosila 0,9 milijuna eura, objavila je najveća slovenska banka.

Sveobuhvatni rezultat Grupe NLB iznosi negativnih 3,9 milijuna eura, a negativan je i kod same banke (-10,4 milijuna eura).

Na rezultat nakon oporezivanja najviše su utjecali visoko oblikovani otpisi kreditnog portfelja u iznosu od 105,3 milijuna eura na razini grupe, odnosno 70,9 milijuna eura na razini banke. U odnosu na prvo polugodište lani spomenuti su se otpisi smanjili za otprilike 20 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik